Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgbearbetningsprocessen har sin del i blickpunkten från de två tornens händelsehorisonter ... Ett avklingande känslokrig mellan två helt universums-skilda fronter ...


Utifrån den position jag betraktar dig ...

... där du sitter på dina bak-klövar
och leker med svansen
emedan du kastar onda blickar
mot mitt torn
med din glödande blick
krönt av dina svarta slingrande horn ...

... väcker du inom mig
ett innerligt starkt begär ...

Ett begär
som får mig
att vilja än mer
kärleken få möta här
där jag på mitt torn är

Låta mina vingar
få omsluta den
som verkligen  
för mig ämnad är


och att du får se
men också höra
hur mycket
hon får av mig
av allt det du vet
att jag har att ge

och när jag sen
viskar i hennes öra
allt det där
du inte någonsin
får höra

Allt det som ryms
i de tre ord
som är
de allra mest väsentliga
som finns på vår jord

- Jag älskar dig!

Ord som ej
ens för en sekund
någonsin
är ämnade för dig

Vill se dina horn
vrida sig i vanmakt
din svans piska
av förbannad ilska
och höra hur du
stampar sönder
ditt torn med dina klövar

när du kommer till insikt
om att den makt du utövar
och så har så länge gjort
mot mig och mitt liv
ej längre påverkar mig

och att ditt torn
nu sten för sten
rasar samman
under dig

Den dig
som inte någonsin
egentligen var ämnad
för någon som mig

Den mig
som redan
sedan länge
långt bakom mig
lämnat dig

För vilket du
nu ej längre
har någon som helst
möjlighet att
fortsätta djävlas med mig

Ty för mig
finns någon
som är ämnad
liksom jag
för henne så ock är

Någon jag kommer
att älska
innerligt mycket
Någon jag kommer
att hålla så där
alldeles fullständigt kär

Någon som älskar
och behöver mig
precis så som
den jag verkligen är ...

Någon vars existens
fullständigt obegriplig
för dig och din livsåskådning
varit och så fort jämt förblir
liksom den i stunden nu är ...

Har aldrig varit
är inte
och kommer inte någonsin bli
ens lockad av tanken
på att hämnas vad du gjort
mot mig
och
allt och alla som för mig
betyder mer än allt i mitt liv

Men får bekänna
att insikten om hur
du påverkas av att jag
åter får uppleva kärleken
och att du vet vad kärleken
betyder för mig och mitt liv ...

... förhöjer njutningsgraden
väsentligt mer
än ens jag
för mig själv medger ...

 

 

 

 

 

 

 

 

___________________________
Tidigare publicerad här i augusti 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-16 18:27



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Starkt känslosamt insiktsfullt...
2018-10-16

    ej medlem längre
Ser fräscht ut ur pennan!
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP