Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lite

Tid?

lite tid?

 

jag har det

 

tid att passa

göra

alla måsten

 

tid

att hinna 

allt jag vill hinna

 

göra se och känna

det?

 

tid?

jag har tid?

 

lite tid

att hinna 

det jag vill hinna

 

jag önskar

 

att tiden 

 

stod stilla

 

en stund

 




Fri vers av Ninananonia VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-16 18:31



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Tidsoptimist eller en planerad förberedande till en viss tid!
Tid är stress och i tid kan man bli pressad!
Att avsluta i rätt tid.
Här börjar den tid som va inbokad...

Vi lever i en tid som har en kraft att rinna ur tiden
Här och nu och inte då!

Denna text gav ett efter till att stanna upp i tid och tänka till...Tack!
2018-10-20

  Lars Hedlin
JA ibland undrar man hur man ska hinna alla måsten..
2018-10-18

    Peter Söderqvist
Tiden lever i texten, men där har den också stannat. Spännande tema kanske är det just där som önskan slår in.
2018-10-16

  ULJO
Tänkvärd text
2018-10-16

    Sefarge VIP
Att sysselsätta sig
med lite tidsfördriv
Kanske ökar på tids
-innehållet, tär och
minskar på stress?
;)
2018-10-16

  La yegua
Jaa. Jag säger då det. Tid. Jag behöver så mycket men har så lite. Man kanske kan "odla" tid? Tänkvärd
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Ninananonia
Ninananonia VIP