Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kärlek


Religion 44

En brusande älv
Allt finns i dina ögon
En tom fjällvidd

En rymd nära och hållen
sprungen ur hjärtats kärlek




Bunden vers (Tanka) av ecel
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-16 19:22



Bookmark and Share


  Niliboy
Å, så vackert!
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

ecel
ecel