Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just feelings ...

 

 

in this world,

there are so many people we love

it was impossible to share the same road between us

but our smiles still meet in the sky

and the invisible shoulders still lean on each other

in the everlasting distance ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 324 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-03-02 10:30



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket fint diktat! Ja kärleken är det som förenar oss . Vackert!
2019-03-06

  Blomma-Stjärna VIP
ja, bra skriftat - vi förmår inte dela kärlekens vardag med alla vi möter i kärlek - men kärlek är kärlek ändå; - fast du har sagt det så mycket bättre i "Just feelings..."
2019-03-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Kärlek lever oavsett nära eller långt borta. Fint diktat!
2019-03-02

  Quasimodo
Det finns möten och kärlekar även om avstånden är eviga, fint här för kärleken!


2019-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One