Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hat och kärlek är detsamma när du sitter med vin ensam på en veranda och är olycklig


Stön

Jag hatar att jag inte får se dig lycklig
Hatar att du inte kan vara lycklig med mig
Hatar att jag är lycklig med dig

Jag älskar när jag får dig att skratta
Älskar när jag får dig att stöna

Älskar dig när nån annan får dig att skratta
Älskar dig fastän nån annan får dig att stöna




Fri vers av NånNånstan
Läst 323 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-16 20:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NånNånstan