Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naiv

Det finns så många

hon borde förakta, om inte hata

så många som trampat ner henne

och spottat på hennes trasiga bitar


men hon väljer att se det goda

trots alla gånger

de tvingat henne till känslor av obehag


så hon förlåter

alltid



även de som inte ens kommit på tanken

att be om ursäkt




Fri vers (Fri form) av c.beatrice.h
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-16 21:07



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
snyggt skrivit, du fångar upp så mycket.
Berör mig djupt!
2018-10-19

  Alexander Gustafsson
Va också naiv en gång i tiden
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

c.beatrice.h
c.beatrice.h