Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snells lag, även kallad brytningslagen, ger sig till känna vid vatten.


Brytningsindex² (haiku)

observation #1
Stilla sjöspegel
reflekterar stadens ljus
- naturens optik.

observation #2
Kvällssol färdas från
fjärran brandgul horisont.
Ljusvåg mot sjövåg.




Bunden vers (Haiku) av koboltblå
Läst 244 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-16 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

koboltblå
koboltblå