Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om musiken är helt rätt

så blir jag glad över att bara titta på när andra
människor håller på och dansar
När de festar loss
Hur de rör på sig fram åt de sköna takterna
och tonerna
Om de med de är synkroniserade då, förstås
Är de det är det lätt hänt att jag själv ställer mig upp
och börjar att vicka på höfterna
Börjar att dansa
Först lite mindre men sen mycket mera
Kan inte längre sitta stilla då stämningen har blivit
allt för hög åt DJ Baghera
Han som vet om hur skön akustik ska låta
då han med den kan få människor att antingen
börja skratta eller gråta
Så om musiken är helt rätt, så hoppar jag in direkt…

Ken Cassel
16/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-16 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel