Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Metoden för att skapa kan ta sig väldigt olika uttryck, oavsett vad du skapar och i vilket slags material. Du kan säga exempelvis att du kan inte måla eller spela piano, för att det tar tid från din vurm att skriva eller älska...


Spridda anteckningar (1)




Nyhetens behag brukar vara
en stark drivande kraft,
för när passionen
övergår i vardag, tristess
och gräl tar vid,
där det istället borde vara
försök till förståelse, förälskelse och kärlek.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-17 00:54



Bookmark and Share


  Bengt H VIP
Ord från ingenstans till ingenstans. Ändå så händer något på vägen.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP