Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färgad Tanke

det var underbart

vår livs lövs lust

dygnets skiljetecken 

det var öken

det var hav

det var symfoni

med permission

det var en tanke

Det var hem det var bort

Det var tid i urskiljning 

det var hjärnspelets omnibus

redan vid tröskeln en auktion

 

-Får det lov att vara en bröstkaramell?

 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-17 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP