Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Balansakt

Väger
för och emot
men
obalansen
kvarstår
Behöver
kanske
någonting
förändras?
Det är nog
något
som är värt
att fatta
när
vågskålarna
vippar nervigt
fram och åter
Jämnvikten
är målet
Livet i balans






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-17 07:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om livets balans!
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP