Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Redan som barn frågade jag chans på Marbella.


Nagüeles

Snart är jag här igen
hemma
fast ändå borta

ledig
fast ändå upptagen

älskar
fast ändå

är det något som fattas

mig.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-17 08:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP