Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskulders tid

Det är tidigt lågstadium
latens råder men insynen
i De Andras omklädningsrum
pirrar lika fullt ändå
Vad vi ser spelar ingen roll
att vi ser spelar all roll,
Passion före funktion, passion just för
att den inte fyller någon funktion

Vi är så oskuldsfulla att vi känner skammen före skulden
Fröken Gympa inympar i oss





Prosa av Mats Edin VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-17 08:36



Bookmark and Share


  Respons VIP
Intressant analys!
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP