Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Badar i tystnad


När du kämpat dig genom stormen
badar du plötsligt i tystnad
Det är då det börjar,
eller fortsätter.




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-17 09:05



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
I gränsen mitt i mellan!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP