Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykt

 

 

orden i min hand

blir till fjärilar

som flyger över

solbelyst sommaräng

 

min flykt till frihet

på lätta vingar

bördorna har släppt

jag kan åter andas

 

där bortom kan jag åter leva




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 129 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-17 09:45



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tjusigt, extra applåd!
2018-10-18

  Per Drysén
När orden pessas sig ut kommer lugnet
2018-10-17

  Judas Ekholm VIP
Ytterst smakfullt!
2018-10-17

  Cikoria Blå VIP
En sådan vacker en!
Stor applåd.
2018-10-17

  Kungskobran VIP
Fri såsom fågeln i morgonstunden....
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP