Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månskenshem



Jag går hemåt. går och går på en väg jag gått så många gånger. Gått i regn och i kyla. Gått och hört fåglar som sjunga. Gått med tårar i ögon. Gått utan mat, utan dej. kommit hem tänt ljus. eller fallit handlöst på golvet. Somnat, ibland med kläder, ibland utan kläder, men ofta så har jag känt mig själv vara i vägen och velat fly från mig själv, som jag så gärna gör när jag hittar en vrå under dimblankt ljussken vid ett runt litet bord nära ett tänt ljus som flämtar och mumlar för sig själv. Vägen utanför, den är lång. så lång och jag kommer aldrig riktigt hem. kommer bara till en punkt i livet där jag måste fortsätta gå vidare.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-17 10:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en viktig text, som jag uppfattar som vår inre resa
2018-10-25

  Mats Kitok-Lundmark VIP
Detta är tröstlöshetens tankar rakt av. "When nothing else matter" som Metallica sjöng.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg