Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mönster



regn faller stilla över trädgården
rör fingertoppslätt höstens skygga ansikten
huset vänder sig efter sin skugga
färglösa tårar
tecknar mönster på taket
livet andas svagt i grådiset
tiden
broderar klockslagen
i guldtråd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2018-10-17 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP