Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina händer

Vem är jag bortom
all räddning borta
ute ur bilden
jagar ett lugn
en stilla stund
skräddarsydd sekvens

Nu när jag vet
det är för sent

Mina händer har varit där




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-17 13:10



Bookmark and Share


  Såhimlatröttpålivet
Hur blir man ens räddad...?
Hur blir man hittad, få vet...
Älskar dina texter!
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP