Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns sunt förnuft med?

Folket röstar gör sitt val...
Detta blir för alla politiker ett kval...

De kan inte samsas, inte enas...
Förslag för en ny regering ständigt försenas...

Fort mot jul det nu går...
Det blir väl då, så klart
att utan regering vi står...

Långt före jul politikerna
sin kammare ju slår igen...

De vill ju inte missa julen den,
inne heller nyår, trettondagen den
och sen några dagars extra vila behövs
innan riksdagen den skall öppnas
nästa år, med eller utan en ny regering...

De borde satsa på förening, förgrening,
istället föra att bara förse oss med:
Försening!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-17 13:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt