Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta sin plats


jag ser faktiskt inget fel i

att din gamle kille från orten
kommer ock knullar dig nästan var dag

där jag får slicka dig därefter
som en dyrkande hund

där ni båda behandlar mig som en slav
förnedrar, samt ibland drämmer till

som vit priviligerad man
utan förmåga att tillfredsställa dig till max

skall jag veta min plats

att jag älskar att dyrka dig
är ett plus i kanten























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-17 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP