Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om vinterns början och sommarens slut


Oktober



Oktober tar sig ton
som ögonförförande
begynnelseslut













Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-17 14:33



Bookmark and Share


  Minkki VIP
begynnelseslut, det var fyndigt, värdigt en månad som oktober
2018-10-25

  ResenärGenomLivet VIP
Fin haiku...men visst är det så att allt har sin tjusning...
2018-10-20

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker haiku.
Tredje raden - bra nyord.
2018-10-18

  Eva Langrath VIP
Vackert om höstens färgpraktsmånad.
2018-10-17

  Rise Little One
Vacker som ett mjukt och behagligt andetag.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP