Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilseledd och lurad

Det springer
en gestalt
framför mig
i dimman

om den hade
varit bakom mig

hade jag varit
räddare då?

jag har uppsikt

kontroll

nu

konturer
i den täta
dimman

vad gör
jag om den
stannar?

finns det
någon annan
väg

än att
vända om?

det springer
en gestalt
framför mig
i dimman

och försent
inser jag

att det
är den
som har

kontrollen

inte jag

vilseledd
och lurad

av en

gestalt
i dimman

och det
finns ingen

väg

tillbaka




Övriga genrer av HenrysDotter
Läst 346 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-17 14:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jaga eller jagas.. gillar denna text!
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter