Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtrande bollar i magen

Blixtrande bollar i magen

1971, 6 år gammal. Glödande bollar i magen. Exempel på min utstuderat svarta och krampaktiga sorg, och hatet är en bomb som antingen kommer explodera, eller implodera.
Jag råkade ha den fantastiska oturen att växa upp i en väldigt skadad familj.
Glödande bollar rullar i magen.
Men nu ska locket............. PÅ!!
Så var sorgen, vreden, rädslan, kaoset, bara....... BORTA!! Bra. Det NYA kom ju. Lita på GUD och tänk POSITIVT. Amen. Tack o lov.
Blixtrande bollar i Magen... Mamma!! Lugn, lugn, det är jag, mamma jobbar inatt vet du väl.
Jag vill inte bli psykotisk om 15 år, 1986... nån sa det i drömmen, vad är psykotisk? Tro inte på det du drömmer, vill du sjunga? Fy fan nä.. var är Pappa? När kommer han?
Svär inte, då växer det hår på tungan. Kom... gråt inte, pappa kommer snart, om en månad.
Jag har ont i magen, fy fan! Djävulen håller på som fan och skräms. Såg honom i källaren.
Fantasier, lägg av, du inbillar och jagar upp dej. Hans var min bror när jag var liten, hur dog han, påkörd av en lastbil va, när jag var 2 år?
Och han 6. Blödde det mycket, hur länge levde han? Vad sa jag när han hade dött? Grät jag? Mycket? Hur var Hasse? Vita Frun hatar mej. Äsch, hon finns inte John, bara sagor. Ja, men djävulen ska döda mej har han lovat, och Jesus kan inte hjälpa mig, varför då? Fan!!

1986: IMPLOSION. Schizofrent psykotisk. John är alldeles Ensam när HELVETET Grad 10:s portar öppnas, och 21 år. Ett obeskrivligt tillstånd. Under nästan 1 år. Konstant.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-17 15:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt berörande text!
2018-10-17

  HenrysDotter
Starkt! ...
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP