Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omvänd rasism

 

 

"White trash!"

Bakom sig hörde hon en av grabbarna ropa till henne. Hon var varken hårt sminkad eller utmanande klädd. Hon var svensk, de var unga invandrare. Kvinnan var min syster.  Vem är rasist, vem har förutfattade meningar om andra nationaliteter?

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Öknens Ros VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-17 15:12



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Tyvärr inget unikum men "omvänd rasism"? Vad betyder det? Rasister finns överallt, i alla folkgrupper, i alla länder. Misantroperna finns även bland vissa s.k "antirasister", en falang vill förbjuda att barn blir till mellan "svart" och "vit" eftersom de "svarta" då på sikt skulle försvinna...

Kommer mänskligheten någonsin förstå att sunt förnuft med visad respekt för varann är nyckeln till ett bättre liv på planeten?
2018-10-18

  Spik
Bor i en stad med många nationaliteter, för en del år sen utbröt ett mindre krig (brända bilar, skottlossning mot polishuset) när en kollegas syster inte accepterade att bli kallad hora. Kulturkrock?
2018-10-17

  Kungskobran VIP
Svennehatet frodas i många kretsar.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP