Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I Indialand

 

 

att sin oskuld bevara viktigt

det är rätt och riktigt

om man går via anal

som att byta kanal

sin oskuld man har kvar

och får ändå en karl

detta är kutym

oskuldens kostym

dubbelmoralen skrattar

och lyfter på hattar

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-17 18:25



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Urkorkade seder och bruk borde tas ur bruk
2018-10-18

  Fulbergarn
Staken
i baken
räddar
hela saken

I USA körde de förr med oralt för att hålla oskulden intakt, men nu förtiden vet jag inte
2018-10-17

  Spik
Så sant och så sjukt i många länder :(
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP