Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad har hänt med stormarna, säg?

 

En älva går och funderar blott

över stort och över smått

Naturen förändras över tid

ger näring, lugn och inre frid



Men vad har hänt med stormarna säg?

Snälla alv, tala om det för mig..

Skogsvårdande, grenbrytande

av raseri vilt rytande

Så lövnedslitande starka vindar

stänger snyggt sommarens grindar

blåser löv tills rötter täckes

slumrar blommor, som till våren väckes



Kvar av höststorm så vild

är det blott en bris så mild

 

 




Bunden vers (Rim) av Lindalou
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-17 18:44



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Var är de?
Jag saknar dem!
2018-10-18

  HenrysDotter
Så fin! En riktig sagolikt!
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou