Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek och katastrof

Kärlek och katastrof
visst är dom nära
jag äger dig
du äger mig
så kan det gå
om man är två
utan att förstå
att vi är ett plus ett
som blir två





Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-17 19:22



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Kärnfulla och tänkvärda verser.
2018-10-18

  Öknens Ros VIP
kärlekens dilemma, att vilja äga och ägas.
2018-10-18

  Fulbergarn
Bra räknat
2018-10-17

    ej medlem längre
Mig äger ingen.
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP