Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Faller

Grönt, gult, orange, rött
snart spretar kala grenar
jag finns intill dig

© Eva Hedlund fd. Langrath 2018




Bunden vers (Haiku) av Eva Langrath VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-17 19:22



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tycker särskilt om vändningen i sista raden.
2018-10-22

  ULJO
Så vackert
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP