Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Melodi: Early Autumn


Hört vid foten av Anderna en sen skymning

Dagen är över
och natten tar vid
blås på mitt hjärta
en liten tid

Hör på min sång
som sjunger dig full
med toner utan ljud
för din skull

Tystnaden det enda
som jag kan höra
som dig åter röra
och mitt öra - blända

Tänk att all musik
tog slut vid detta
och började hetta
i tom lyrik

Mina dikter kan inte höras
försök inte lyssna
försök inte tystna
eller låta dig beröras
allt kan bara vördas
eller försiktigt göras




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-17 20:06



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tycker mycket om! Särskilt tanken på att läsa vid bergets fot, och bara berget lyssnar, himlen, luften...mäktigt...
2018-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP