Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


du är underbar otroligt klok, finurlig och allt jag kan tänka mig. <3


stjärnor klokuggla <3



Mitt liv

jag sitter bland stjärnorna
där gryningen har sitt fäste

jag följer dina steg
alltid så nära
och du mina

hoppets bro
är kärlek hopp och tro



Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 364 gånger
Publicerad 2018-10-17 20:24



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Fångat så väl
2022-06-02

  morgonstjärna VIP
hjärtekramar <3
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP