Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Narziss

allting faller ihop vi betraktar samma monument om och om igen
vi söker sanningar i mönster som återupprepar sig i oändlighet
livet är en andningsprocess
vårat enda bevis på att vi existerar
är att vi speglar tillbaka det som konfronterar oss
det enda som känns verkligt är det som är overkligt
för att det har vi kontroll över
men alger blommar upp på ytan.




Fri vers (Fri form) av Rhizome
Läst 282 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-17 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhizome
Rhizome