Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skymning




Lillan vaggas lugnt till ro
Av tårars mjuka tröst
Låter mörkret ej få gro
Vädrar ur sitt bröst

Över nattens dystra bro
Lockar dagens varma röst
Svullna ögon får bero
Med hoppfull blick mot öst














Bunden vers (Rim) av annapoem
Läst 270 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-17 21:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
varm och trösterik!
2018-10-18

  Gin83
En av dina absolut bästa
Oerhört skör och vacker
Så kärleksfull och samtidigt sorgsen
Lillan är trygg i sin fantastiska mammas famn!
2018-10-17
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem