Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa lockbetet!

- Du, hur är våra vägrenar
nu för tiden? Lars han ju menar,
städa bort, sabbar...
Trafiken så´nt drabbar!
- Med morot klappas de bort Enar...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-17 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt