Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För kärlek vill vi utforska

Jag har en känsla
som jag vårdar ömt
I mina djupaste tankar
är du mer än en vän
Jag vill inte skynda på det nu
För kärlek vill vi utforska
Men kärleken växer sig starkare
i mitt hjärta
Man kan inte strunta i det
Jag älskar de stunder vi har
haft tillsammans
Vi trivs och vi är fria
Jag tänker på dig när jag är själv
Jag tänker på dig och mig

Bo Grapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 174 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 02:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj