Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda tråden, en bokserie, om Bebis Äppelskrutt!

Bebis Äppelskrutt, har jag skrivit.
Eller ska jag skriva om den? Om allt positivt med att ha en bebis?
Om allt positivt att ha DIG, när du kommit till världen?
Bebis Äppelskrutt, numera , i denna mening omvandlat till att kalla dig, oavsett din ålder,när jag leker Kull, som man ofta inte gör mer än när man är barn.
Kanske en serie som heter Röda tråden, och som åsyftar samma tema, men olika vinkling på det!

Vilka lekar leker man inte som vuxen?

Eller äpplets väg tillbaka till naturen! Boken heter Naturligtvis!




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 03:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fallfrukt, gillar verkligen hur det tas om hand av naturen
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim