Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsa på, Läsa om Bebis Äppelskrutt!

17/10 klockan 03:38, skrev jag om Bebis Äppelskrutt!
Den första dikten, i serien Bebis Äppelskrutt!
Min fästman ville se vad jag hade skrivit, men jag skämdes så!!!
För att det handlade om något så privat, som jag ville skulle ske.
För att det skulle hända mig, fastän vi var två om det!
Jag var rädd för hans reaktion, om han skulle ha läst det!
Jag sa att han inte fick läsa den dikten, och jag kunde skönja hans besvikelse, nästan skörda den till och med, för i nästa stunder, efter händelsen med Bebis Äppelskrutt, vändes vår kärlek återigen till lycka, som den har gjort, nästan alltid, i vårt förhållande! Där skrattet inte är långt borta!




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-18 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim