Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ädle riddaren

Sensualiteten dansade i rummet,
vi andades lågt för att känna rytmen som band oss samman.
Mitt huvud mot ditt bröst.
Din bringas känsla av stabilitet får mig att känna mig så säker och trygg.
"Kan jag hålla om dig?"
"Ja, absolut."
Där den ömsesidiga insikten kring attraktion gjorde sig införstådd.

Mina händer mot dina händer,
extatiskt, rullandes. Kännandes.
Du är så mjuk, du är så sexig, du är så bra.

Du vände dig om, nu är vi mot varandra.
Jag ser in i dina ögonen, dina ögon.
Så blå, så skiftande. Jag känner dig.
Jag vet att jag känner dig.
Glädje i maggropen.

Kyssarna är bra, jag jämför dem inte men märker din avlägsenhet i dem.
Jag sammansätter, sammansätter. Jag är okej. Jag mår bra.
Tankarna försöker förklara varför, vem du är och inte är till mig. Tankarna går snabbt. Men jag mår bra, allt är bra.
Det är lugnt.
Jag vill bara känna din kropp.
Jag vill ta dig till nuet. För här är jag hänförd.

Jag kysser dig, uppifrån, nedifrån.
Jag vill kyssa dig överallt,
Din bringa är så vacker.
Jag är så tacksam för att du är där med mig, känner in nuet.

Du tar mig till mitt nu. Kysser min hals, min nacke. Mums.
Dina kyssar i min ljumske är så ljuva, de är så mjuka.
De är sensuellt laddade.
Du äter mig. Jag älskar det.

Jag följer dig till dörren där du hämtar ett skydd i din plånbok.
Jag trycker dig målmedvetet mot ytterdörren. Klockan plingar till.
Jag vill att du stannar här, meddans jag går ned på knän framför dig.
Jag vill smaka hela dig. Men lyckas bara få in halva dig.
Du är stor, jag ler fånigt åt det.
Du är mer närvarande nu, jag känner det med hela min kropp.
Mina känslespröt är så jävla närvarande.

Vi är påväg mot soffan, men du vänder mig vänligt men bestämt mot en vägg.
Och där börjar våran symfoni.

Du är så mjuk, du är så sensuell, du är så sexig.
Och jag är så glad över att vi är enade just där och då.
-
Efteråt sade han ädelt; "Vad ska jag börja.."




Fri vers (Fri form) av Sagoängeln
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sagoängeln
Sagoängeln