Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fragmentet, en del av helheten!

She was starstruck.
She had a tattoo.

Or plenty?
How starstruck was she?
Like if she made up her mind!?

The story goes...


Och nu på svenska ...
Hon tittade i trosorna, och fann en draktunga!
Så går fragmentet, som skulle ha varit en del av helheten!




Bunden vers av Mim
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-18 04:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim