Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I whispering Love

I  whispering Love

Don’t make any promises

 

Just be right here and now!

I can give you everything to night

 

To night we will be one

No silence only pleasure moaning

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-10-17

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 310 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-18 09:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I nuet finns ett löfte, outtalat, oavsett hur framtiden blir. En väldigt många nu är egentligen allt vi har. Livsklokt!
2018-10-22

  Karina"Kia"
Njuta av att vara kär,att njuta av varann..låta två bli ett i tystnadens stund av hetta!
2018-10-20

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man får ta vara på nuet...
2018-10-20

  lila fjäderblomman VIP
utan löften i nuet!
2018-10-19

    ADI Nehlin
Låter härligt
2018-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Att ta vara på och njuta av det som är!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin