Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Modern ”Larariums” offret går, som trender.

 

De letar efter en följeslagare av livet och går mästerligt bland löv av lönn med   dem bästa favorit flörtig byxorna. 

Fira under din arm en grammofon av alla färger och i ett livligt steg.

De bestod av rosor, djärva i två, och traditioner var redo att fixa med hårtofsen i det nypatenterade håret.

Jag träffar en kvinna som nu går hon i sockerröret pin 

-Ensamhet dödar mer än 30 hårda cigaretter om dagen, säger hon till mig.

Ja det gör det, men jag skulle inte ens röka om dem bästa skulle vara gratis, och fortsätter gå utan att avbryta mitt resmål, min sportrehabilitering är mer dyrbar, tur till vattnet en att stanna och små prata med obekanta.

 Sade jag i min tanke och går herrar bevara mig att inte behöva fråga först om vi får säga farväl till någon!

Forntiden var det inte fallet på 1900-talet att cigaretten är en vän av hopp. Nu när all mänsklighet har satts på altarplatsen för Larariumoffret.

Vad kan vi räta ut än att låta oss hälsa det bortsprungna landet mellan fingrar, landet för den goda dagen. Låt oss välsigna vår vandringsled och lämna, inte ens med hälsningar och hälsningar för att ringa den förlorade hunden.




Fri vers (Prosapoesi) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-18 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP