Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill vara vän med en som gråter?

Bra, säger jag
när du frågar
hur jag mår.

Hade jag
sagt hur jag
verkligen
VERKLIGEN mår,

då hade du dragit
dig undan och
inte velat lyssna.

Vem vill vara
vän med en
sådan som

mår dåligt
och sprider
tråkig stämning
runtom kring sig?



Så.


Jag ler tills
kinderna är
i kramp och

ögonen tåras.






Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-18 10:34



Bookmark and Share


  HelenaW
Pratade just om detta idag, att när någon frågar hur man mår, vill de flesta inte höra sanningen utan bara det vanliga svaret, "Allt är bra!"
2018-10-25

    fannyaurora
hög igenkänningsfaktor. Kram på dig!
2018-10-23

  träsnidaren
Riktigt bra...vilken avslutning.
2018-10-19

  bumerang

Känner tyngden i denna dikt.
När man behöver det som mest ....
2018-10-18

  Öknens Ros VIP
igenkänningsfaktor.
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP