Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dinosaurisk

 

Det är inte så konstigt att en varelse med reptilhjärna är fossilberoende.  




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-18 10:54



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
hahaha
2018-10-24

  Onomatoprofet VIP
Klimatförändringarna är en bluff. Gasa på!
2018-10-18

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Wow, du är profet!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP