Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mansklimakteriet

 

 

när gubben min blir gammal och trött

och nästan alltid sover sött

och lusten till sex har minskat till noll

min sång går alltid i moll

för på staken ingen resning är i sikte

han kan inte uppfylla äktenskapsplikten

otillfredsställd man vankar av och an

snart jag skaffar annan man

hjälp där finnes att få

han vägrar ändå

men jag i hans morronkaffe blandar

så vaknar nog hans livsandar

en liten blå tablett i smulor

dock de kostar kulor

men vilken effekt de har

de räcker många dar'

hoppla och hej vad det går

jag mitt lystmäte får

och gubben min är så pigg

värre än en spigg

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-16 11:49



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
En multitablett de där Vicks Blå he
2019-04-16

  Kungskobran VIP
Viagra är bra att ha
reser staken varje da
hurra hurra hurra
2019-04-16

  Xan
Tack för din bekännelse
2019-04-16

  Fulbergarn
*:)*
2019-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP