Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-01-18 kl 12:23


Catwalk



i morgondräkt
äntligen en frisk fläkt
att i skogen söka guldet som glimmar
där skogstrollen bjuder oss
en smakrik spis
om solen ler alltför glatt
behövs i stället en solhatt
och i skuggiga lunden
den avkopplande stunden
men nu värmer vi oss
över höstens flammande brasor
renar oss i duggregnet
av gnistor från den levande själen




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 383 gånger
Publicerad 2018-10-18 12:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP