Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Absolut inte illa ment, bara poetens konstnärliga frihet som talar.


Sista vilan

 

 

på de dödas vilorum

råder spöklik tystnad

stöörrsssta mööjligaa tyystnaad

kräves av de som vilar där

plötsligt hörs en röst

kyrkovaktmästaren med kratta

samlar ihop löven

mumlar för sig själv

de döda vrider sig

störda i sin sömn

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-18 12:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Makabert? Nej en mänsklig rättighet så klart, eller är man fortfarande mänsklig när man är död? Japp, i allra högsta grad, det mest mänskliga borde vara födseln och döden. Allt där emellan är ofta omänskligt men det rår vi ju själva för.
2018-10-18

  Ezmeralda VIP
Så fångades jag av din text.
De döda stördes säkert tror jag!
2018-10-18

  Kungskobran VIP
Underbart morbidiöst
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP