Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tid

 

 

livet är så kort

mycket kortare än förr

förr var längre då




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-18 13:10



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Klockrent!
2018-10-18

  Fulbergarn
Precis så känns det!

2018-10-18

  Kungskobran VIP
När man var barn var en vecka en evighet
Nu är det en minut
2018-10-18

  Per Drysén
Så sant, så sorgligt
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP