Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett redigerat alster ifrån 07


Ett språng och allt är över

Jag står på ett hustak och tittar ut över vidderna
Ledsen som jag är
För problemen som jag har axlat på mig själv
har blivit till en allt för tung börda
Så jag funderar på om jag denna lördag ska låta mitt liv
min saga, äntligen få sitt slut
Bara ta ett språng och sedan är allt över
Inga mera problem
Bara ett fridfullt lugn
Synd bara att jag är så himla ung

Jag som alltid har trott att livet ändå hade
så mycket mer att ge
Men när lyset slocknar behöver jag ju inte
tänka mer på det

Om jag hoppar nu
Kommer någon då att sakna mig eller i huvud taget
bry sig
Bry sig om lilla mig
Så många frågor men så få svar
Och jag måste ju bara få veta
Så jag tror nog att jag stannar kvar ett par dar
för att ta reda på det
Ja, innan jag drar

Jag står vid ett vägskäl där vägen delar på sig
Så nu gäller det att jag väljer rätt väg
För annars kommer jag ju att gå vilse
Det bara vet jag
Ja, så det här var inte lätt
Så det är lika bra att jag lägger ut ett spår
vart jag än går
Det är bara att hoppas att jag med tiden är stark nog
att kunna hela alla mina sår i min själ
För just nu känns allting bara ruskigt fel...

Ett språng och allt är över!

Ken Cassel
18/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-18 13:12



Bookmark and Share


  helenita VIP
Åh... sorgligt, allvarligt...
Rakt berättat.
Men snälla, hoppa inte!
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel