Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VAD är poesin?

Att krama ihop
en gummiboll
och låta den fjädra ut
är poesi,
typografen gör den till dikt
och musiken i bakgrunden
till lyrik.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-18 13:58



Bookmark and Share


  Minkki VIP
en anatomisk beskrivning, jag kan inte besluta mig för om det är mer allvar eller mer humor - fifty-fifty är väl bra?
2018-10-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra beskrivning!
2018-10-18

  Fulbergarn
En god beskrivning
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP