Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag var bättre än såhär

Att jag var någon att se upp till
Ta sig till
Då jag inte är som andra
Det vet jag
För så sa i alla fall min gode vän och kompis till mig
Den så vackra och söta, Alexandra
Men tydligen är jag inte bättre än såhär
Så nu måste jag tyvärr ringa och beklaga mig hos henne
då jag har henne att klandra

Alexandra
Du lurade mig rejält där
För vet du vad
Det är knappt någon här som håller mig kär
Så jag är inte bättre än såhär
Men du
Jag är inte arg eller sur på dig bara för det
Bara så att du vet
Ja, jag lovar och svär
Ja, det var det enda som jag hade att säga för tillfället
tyvärr
Men var rädd om dig nu så hörs vi någon annan dag
Tycker ju om dig
Tjingeling!

Och jag som trodde att jag var bättre än såhär
Jag min tok
Måste bara ha fått en släng av storhetsvansinne, där...

Ken Cassel
18/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-18 14:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel