Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inseglet






Springer mot
strand.
Slår på kastrull.
Tjuter.
Skramlar med
bjällror
Tänder eldar.
Där, äntligen.
Ett livstecken.
Något vackert
som hägrar.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-11-07 14:46



Bookmark and Share


  Niliboy
Mycket poesi för liten kostnad. Ja, va fint!
2018-11-08

    ej medlem längre
Dina ord dundrar in med väldig kraft och det gillar jag. Slutet är lite gåtfullt (och det gillar jag också)...
2018-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg